The Hill Haven, Saattal

Private Residence, Gurgaon

1.jpg
2.jpg

The house is designed as a modern building, made of distinct volumes, which envision the usage of the spaces and function as indoor-outdoor. With a simple, linear design, all the main rooms face the garden area. It starts with the living/entertainment areas opening directly into the large greens, almost merging with it in certain areas. The functions are spread across the volumes to facilitate interaction & privacy both. Public areas are at the ground level and the private at the first floor level with their own private and public balconies/terraces. The aim was to create a variety of spaces to enjoy during different times of the day/year.

Show More

mold design studio

C129 Defence Colony | Basement

New Delhi 110024 | India

info@mold.net.in  | +91 11 41662290 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Houzz

Copyright 2020. Powered by Wix.